Αυτή η φωτογραφία ανήκει σε Photo Pappas©

Από πολύ νωρίς μας μάγεψε η σκέψη του “παγώματος του χρόνου” μέσα από τη φωτογραφία, ανακαλύπτοντας σύντομα πως “η φωτογραφία” ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ξεκινήσαμε το 1876 όταν ακόμη υπήρχε μόνο η αναλογική φωτογραφία , το φίλμ, η αγωνία του “να δω πως βγήκα”.

Σήμερα η τεχνολογία άλλαξε, η ψηφιακή εικόνα κυριαρχεί πια στο χώρο μας, στη ζωή μας.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν άλλαξε και αυτό είναι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και μέσα στα τόσα χρόνια μάθαμε να το κάνουμε καλά. Αυτό μπορούν να το συνομολογήσουν οι περίπου 2500 πελάτες μας, άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν μια επαγγελματική ή προσωπική τους στιγμή.

Ξοδέψαμε χιλιάδες ώρες για να παρακολουθούμε κάθε σύγχρονη τάση στην τέχνη μας, διατηρώντας πάντα όλες τις σταθερές αξίες των τεχνοτροπιών που οι κλασσικές μέθοδοι μας δίδαξαν.

Δεν χορταίνουμε να μαθαίνουμε, να πειραματιζόμαστε και να ασχολούμαστε με κάθε μικρή λεπτομέρεια που κάνει κάθε φωτογραφία μοναδική.

Και ας μην γελιόμαστε αυτά που όλοι θέλουμε να θυμόμαστε, είναι τα χαρούμενα συναισθήματα των μεγάλων ή μικρών στιγμών της ζωής μας.

Υπολογίζοντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε θα βρούμε μαζί μια οικονομική λύση για το ζητούμενο σας, χωρίς αυτό να αλλοιώνει την ποιότητα που όλοι μας αναζητούμε και αναγνωρίζουμε.